Verlichting? Kom naar Home Design!

Stel je eigen lampen samen met de lampen van Light Select

Lampen zijn een belangrijk onderdeel in elke ruimte van je huis. Met je juiste verlichting kun je gemakkelijk sfeer creëren. Ben je op zoek naar nieuwe verlichting voor je huis, dan is het handig om na te denken over de mogelijkheden. Home Design is het verkooppunt van Light Select het lampenmerk waarmee je gemakkelijk een geheel naar eigen smaak een lamp samen stelt. Organza, linnen, katoen en zelfs een koeienprint. De kappen zijn in diverse formaten te leveren. Op deze manier kunt je jouw eigen lamp samen stellen en is er altijd een die bij je interieur past.

Nu op alle showroomlampen 50% korting.

Welke soorten verlichting heb je nodig?

  • Basisverlichting: het licht dat je aandoet als je thuis komt. Voorbeelden hanglampen.
  • Opvallen: Denk hierbij aan spotjes, leeslampen en bureaulampen.
  • Sfeerverlichting: is het licht om in de avonden gezelligheid te creëren. Dit type licht geeft dus sfeer aan een ruimte. Voorbeelden zijn tafellampen, staande lampen en lampje voor in de vensterbank.

 

Het verschil tussen LED- lampen en spaarlampen

LED- lampen zijn laag in energieverbruik en hebben een lange levensduur. Ze zijn vaak in en uit te schakelen en geven direct een maximale lichtsterkte. De nadelen zijn dat ze een hoge aanschafprijs hebben en de kwaliteit erg schommelt. Spaarlampen zijn net als LED- lampen laag in energieverbruik, hebben een lange levensduur en hebben een lage aanschafprijs. Echter hebben spaarlampen opwarmingstijd nodig om geheel op sterkte te komen.

De grote merken van Home Design

Bij Home Design verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook