PVC vloeren in Groningen bij Home Design

Topmerken pvc vloeren bij Home Design Groningen

Home Design is dealer van de topmerken onder pvc vloeren, u vindt in showroom pvc vloeren van de merken: Quick Step Livyn, M-Flor, Beautifloor en Novilon stroken. Door technologische ontwikkelingen zijn PVC vloeren steeds moeilijke te onderscheiden van echte houten vloeren. De pvc vloeren van Home Design in Groningen zijn leverbaar in 2 of 2,5 mm en in vele soorten, motieven en structuren. Kom naar onze showroom in Groningen om de merken goed met elkaar te vergelijken. We zitten aan de Rijksweg 92 in Groningen.

Impressie van onze topmerken

De voordelen van PVC op een rij:

Legwijze van een PVC vloer

Als de vloer correct gelegd wordt is de kwaliteit ruim voldoende voor woningen en projecten. De vloeren worden net als houten vloeren in stroken 1 voor 1 gelegd. dat kan verlijmd of zwevend met een kliksysteem. De stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes. Optioneel is het mogelijk om een stripje tussen de "planken" te leggen waardoor een speciaal effect ontstaat.

PVC vloeren vergt geen extra onderhoud

De meeste vloeren zijn afgedekt met een 0,3 mm slijtlaag en een PU finisch. De PU finish zorgt ervoor dat de vloer een matte uitstraling krijgt. Door de PU finish hoeft u tevens na het leggen van de vloer geen extra onderhoud te plegen. Reinigen met pvc cleaner is voldoende. Na intensief gebruik kunt u weer een nieuwe pu finish aanbrengen, zo houdt u de matte uitstraling. Over het onderhoud zijn de meningen sterk verdeeld. Vraag advies bij ons de winkel. Wij hebben tenslotte jarenlange ervaring en weten wat goed voor de vloer is. 

Kom naar de showroom in Groningen aan de Rijksweg

Bij de showroom in Groningen hebben we genoeg parkeergelegenheid en staat de koffie voor u klaar. Doe een impressie op en misschien vertrekt u wel met de aanschaf van een nieuwe pvc vloer. Kom gerust eens langs, we zitten aan de Rijksweg 92.

Liever tapijt, parket of laminaat?

Wonen & Slapen
Al meer dan 32 jaar een vertrouwd adres

 

 

1985-2018

Home Design Groningen

Rijksweg 92
9731AG
Groningen
050- 541 06 99    


 

info@homedesignwoninginrichting.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag: 09.00-18.00
Woensdag: 09.00-18.00
Donderdag: 09.00-18.00
Vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag: 10.00-17.00

Volg Home Design ook op:

Facebook Homedesign Twitter Home Design Instagram Homedesign Youtube Home Design  

Gallerij

    Waarom Home Design Gezellige woonwinkel  Waarom Home Design Eigen parkeergelegenheid  Waarom Home Design Alles voor uw complete interieur  Waarom Home DesignInstallatie van uw artikelen  Waarom Home Design Goed & eerlijk interieuradvies

Sitemap

interieuradvies bij homedesign

kasten op maat bij Homedesign

Home Design Woninginrichting
cbw