PVC vloeren bij Home Design

PVC vloeren bij Home Design

 

✔ Planken, tegels en visgraat  ✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten

​​​​​​​Tijd voor een nieuwe vloer in je woonkamer, restaurant of kantoorpand? Een PVC vloer past in iedere ruimte. Het is een mooie vloer met een hippe en natuurlijke uitstraling. Verder zorgt de toplaag voor een slijtvaste vloer met geluiddempende werking. En omdat PVC een vochtbestendig karakter heeft, is de vloer ook de perfecte oplossing voor in de keuken en de badkamer. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van PVC bij Home Design.​​​​​​​

De voordelen van een PVC vloer:
✔ Natuurlijke uitstraling
✔ Vochtbestendig
✔ Gaat lang mee 
✔ Geluiddempend
✔ Geschikt voor vloerverwarming
✔ Onderhoudsvriendelijk
​​​​​​​✔ Verschillende kleuren en dessins

​​​​​​​

PVC vloer in planken, tegels en visgraat

Home Design heeft PVC vloeren in alle soorten en maten. Zo is de kunststof vloer bij ons verkrijgbaar in plankvorm, tegelvorm en visgraatvorm. En welke vorm ook je voorkeur heeft, je kiest uit een palet aan kleuren en dessins. Ga je voor een betonlook of een houtlook? Voor een grijze of witte vloer? Dankzij de natuurgetrouwe structuur en het unieke karakter van iedere plank of tegel zijn onze PVC vloeren nauwelijks van echt te onderscheiden. Alsof er een echte eikenhouten vloer ligt.

Dryback of click PVC vloer laten leggen

Het leggen van een PVC vloer vraagt om de expertise van vloerspecialisten. Of het nu gaat om een dryback PVC vloer of een click PVC vloer, Home Design legt jouw vloer op vakkundige wijze. Bij een dryback PVC vloer egaliseren we eerst de basisvloer en verlijmen we vervolgens de PVC vloer direct aan de ondergrond. Omdat een dryback PVC vloer perfect warmte geleidt, is het de ideale vloer voor op een vloerverwarming. Het voordeel van een click PVC vloer is dat je niet hoeft te lijmen en dat de ondergrond niet egaal hoeft te zijn. Je legt click PVC met gemak op een bestaande vloer.

PVC vloer schoonmaken

Je nieuwe PVC vloer gaat lang mee. Dan wil je ook dat de vloer lang mooi blijft. Gelukkig maak je een PVC vloer gemakkelijk schoon. Met lauwwarm water bijvoorbeeld. Of met wat schoonmaakazijn als de vloer serieuzere vlekken heeft. Verder kun je ook speciale reinigers voor PVC vloeren gebruiken. Wil je weten hoe je een PVC vloer het beste kunt onderhouden? Wij vertellen je er alles over.

PVC vloer kopen in de regio Groningen, Assen, Delfzijl en Zuidhorn?

De grote merken van Home Design

Bij Home Design verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.