Buitenzonwering? Kom naar Home Design!

Screens en Rolluiken bij Home Design

Screens zijn een elegante oplossing tegen de zon, screens kunnen gebruikt worden voor het beschermen van uw huis en kantoor tegen de zon.

In ons gamma vind u standaard screens en RS screens.

De RS screens zijn uitgerust met rits, en werken hierdoor ook insectenwerend. Onze screens hebben een breed gamma aan kleuren en type kasten.

Maar ook rolluiken kunt u door ons geleverd krijgen.

warmtewerend en beveiliging voor uw woning.

Uiteraard leverbaar in vele kleuren en maatwerk.

 

 

Knikarmschermen in Groningen

  • De Amalfi is een stabiel knikarmscherm wat ontwikkeld is voor grote oppervlaktes. De maximale afmetingen zijn 7,40 m bij 4 meter uitval of 12 m bij 4 meter uitval met een koppeling. De Amalfi is beschikbaar met volant met vele soorten doeken van verschillende leveranciers.

    De Capri knikarmscherm is beschikbaar met de maximale afmetingen 5x3m, de cassette is beschikbaar in meerder varianten. Het capri scherm is herkenbaar aan zijn robuuste kast en is beschikbaar met motor bediening en slinger.

 

Markiezen en uitvalschermen in de regio Groningen, Assen en Delfzijl

De markiezen zijn beschikbaar in twee modellen het standaard model en het petmodel. De markiezen zijn beschikbaar in het hout en aluminium. De maximale afmeting voor een houten markies is 400x120 voor de aluminium markiezen zijn de maximale afmetingen 600x120.

De Carre is het traditionele uitval scherm welke beschikbaar is in 2 kasten 95 en 110. Er kan gekozen voor motor bediening en of slinger.

De grote merken van Home Design

Bij Home Design verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook